ini cerita lama tapi siapa tau di antara kalian ada yang belum baca….

Asli lucu pisan

( yg ga bisa sunda cari temen org sunda biar ngerti yaaa ) Tukang beca (TB
Nunaek beca (NB)

 

NB : mang ari ongkos ngabeca nu plg jauh sabaraha?
TB : kamari teh ti ciroyom ka cimahi ngan 30rebu jang..
NB : eleuh, ti ciroyom ka cimahi 30rebu?? Duit si gayus 100 milyar mun dipake ongkos beca neppi mana tah mang??
TB : ah cakeut atuh eta mah jang ngan nepi jatayu paling ge..
NB : naha 100 milyar ngan nepi jatayu mang??
TB : sumuhun jang, kan bade meser bedog urut heula kajatayu..
NB : naha tah? Teu ka emutan ku abdi mah ujug2 kanu bedog sagala.. Kanggo naon kitu?
TB : JANG NGADEK SIA…AINK NGABECA MENANG 30 REBU KA CIMAHI GE BIJIL KESANG NEPI KA BOOL BOOL, KOMO 100 MILYAR GOBLOG!! PODARAN WEH AINK AYEUNA KENEH…TURUN SIAH TINA BECA AINK…!!

‘akhirna na eta beca jeng penumpang pasea gara2 duit si GAYUS, padahal da si GAYUS mah moal naek beca..( Tong seri anu saguru saelmu nya )