Hiji mangsa si sueb indit ka bandung naek bis.Maklum,na bis sok padedet ku muatan ari ges pinuhmah,nya si sueb teu kabagean jok kapaksa manehna nangtung.

Keur anteng manehna ngalamun torojol aya copet kakarayapan kana pesak calanana,kabeneran pesak calana si sueb teh ges soeh(robek),trus manehna ngomong kieu,

Sueb : “Sok sia rek maling naon?”

Copet: “Heunteu mang,”

Sueb : “Sok mending digorowoken copet,atawa mendingan tuluy usapan bobogaan aing.”

Copet: “..?@/???Ehm…”