Nu hamil 9 bln salakina geus teu kuat hayang taeun tp pamajikanna kukulutus..
“cik atuh kang rek naon deui, ceuli geus ayaan, leungeun geus aya, poko namah kabeh geus kumplit,.. !”
“neng akang mah ngan hoyong ngaminyakan buukna meh kasep..”
:D